Pályázat


2020

SAJTÓKÖZLEMÉNY

KOMPLEX TECHNOLÓGIAFEJLESZTÉS A CORVUS TELECOM KFT-NÉL

A CORVUS Telecom Kft. pályázati támogatást nyert el, a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázati kiíráson. Társaságnak a 246,36 millió forint összköltségvetésű fejlesztési projekt megvalósításához 98,54 millió forint támogatás áll a rendelkezésére. A fejlesztési projekt tartalmaz technológiafejlesztést, építési beruházást és marketing célú fejlesztést.

A CORVUS TELECOM Kft. az elmúlt években dinamikusan fejlődött egy olyan iparágban ahol az innováció, a fejlesztés, a napi munka része. A napi munkát, a dolgozók közötti együttműködést, az innovációt nehezítette, hogy a társaság több elaprózott telephelyen tevékenykedett. A társaságnak a fejlesztési projekt megvalósításával az a célja, hogy az ÚSZT kitörési pontjaihoz kapcsolódó, modern, innovációt befogadni, alkalmazni képes, jelző és utas tájékoztató berendezések tervezésére gyártására alkalmas üzemet hozzon létre.

A pályázat benyújtását követően a projekt helyszíne, az üzemi épület kialakításának helye, egy kedvező ajánlat alapján megváltozott. Az új telephely egy barnamezős ipari területen helyezkedik el, de zöldövezeti térségben, ahol a társaság teljes tevékenységi körének feltételei kialakíthatóak. A pályázati programban szereplő cél változatlanul fennáll, de részcélok a fejlesztés során az új telephely miatt változhatnak a támogatást nyújtó hatóság engedélyével. Alapvető cél, hogy az új telephelyen egy 1000 m2-es mechatronikai fejlesztő üzem, szerelde, iroda, oktatási tanterem és szociális blokk kerüljön kialakításra.

A projekt keretében lehetőség lesz arra, hogy a gyártás technológia kialakítása, telepítése és az innováció folyamata egy légtérbe kerülve működjön oly módon, hogy a beérkező alapanyagok útja a késztermékké válásig nyomon követhető és átlátható legyen.

Fontos cél, hogy a technológiafejlesztés és az új telephely megépítése összekapcsolódjon egy a mai igényeket mindenben kielégítő marketing stratégiával, termékismertető kiadásával, új dizájnnal.

 

További információ kérhető:
CORVUS TELECOM Kft.
Cím: 3534, Miskolc, Mexikóvölgy út 2.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Tel: +36 46/505-580 | Fax: +36 46/414-580